Naturlig Velvære med Bachs blomstermedicin

LES FLEURS de BACH er en videreudvikling af Bachs blomstermedicin, som er baseret på planteudtræk af vilde planter. Udtrækkene kaldes også blomsterremedier og fremstilles på baggrund af teorier, som den engelske læge Dr. Edward Bach fremsatte i 1930’erne. Konceptet består af essens, stemningsdufte, parfume og hudpleje.

 I mere end 80 år har de 38 blomsteressenser, som blev opdaget af Dr. Bach, hjulpet millioner af mennesker med at få deres følelser i balance på en naturlig måde og derved finde velvære og harmoni. Vi giver dig de beviste fordele fra disse essenser gennem et unikt koncept for skønhed og velvære for krop, sind og sjæl. Vi følger striks Dr. Bach’s originale metode, og håndplukker vilde blomster i en rene og naturlige omgivelser, opfanger deres essenser gennem den anbefalede sol og udvindings metoder. 

 

Hvad Bach blomstermedicin afhjælper/befordrer:

- dulmer frygt, tvivl og angst

- dulmer negative tanker og deprimerede tilstande

- befordrer evnen til at kommunikere

- befordrer vores generelle helbredstilstand

 

Vi følger nøje Dr. Bachs fremstillingsmetoder og filosofien, som ligger til grund for dem. Som det eneste brand tilbyder vi en komplet serie af naturlige og innovative pleje produkter, der alle er produceret og udviklet på basis af Dr. Bachs filosofier og metoder. I serien indgår blomstermedicin, skønhedspleje og dufte.

Serien består af:

Unikke essener

 

Giver mulighed for, at opleve hver enkelt af Bachs 38 blomsteressenser.

Blandede essenser

Blandede eliksirer som er klar til brug. Alle kombineret til et specifikt formål. Afhjælper besværligheder som eksempelvis let depression og stress.

Stemingsdufte

Brug disse parfumer til at skabe en harmonisk, rolig og fredfyldt atmosfære i hjemmet, på arbejdspladsen, eller hvor som helst der ønskes en særlig befordrende atmosfære.

Anti-Stress

 

Komplet serie med simple produkter, der opfylder ethvert hudplejebehov og samtidig giver en følelse af ro og indre fred. Produkterne kombinerer de reneste naturlige ingredienser med en blanding af økologisk certificeret Bach blomsteressens.

I hjertet af alle produkter er en udsøgt økologisk duft af “salvie og lavendel”, som er baseret på æteriske olier. Duften åbner sig op med topnoter af bergamotte, appelsin, patchouli og eukalyptus.

Présence

Frisk ”feel good” blomsterduft som spreder gode vibrationer hos dig selv og dine omgivelser. 

Beroligende og afslappende.

For at føle harmoni med sig selv som med sine omgivelser.

Består af: 

  •  Eau de Parfum spray
  •  Badesalt
  •  Sæbe
  •  Badegelé
  •  Bodylotion

Vivacité

Krydret duft der hjælper med at transformere indre ressourcer i en positiv retning.

Styrkende og energigivende.

For at omdanne sine indre ressourcer til positiv energi.

Består af:

  •  Eau de Parfum spray
  •  Badesalt
  •  Sæbe
  •  Badegelé
  •  Bodylotion