Kure Bazaar er grundlagt af den brasilianske topmodel Kartika Luyet. Ideen opstod under hendes graviditet i 2003, hvor Kartika blev mere sundhedsbevidst omkring alt fra spisevaner til kosmetiske valg. Det inspirerede hende til at skabe sin egen serie af neglelak – skabt ud fra en naturlig neglefilosofi hvor 85 % af ingredienserne stammer fra naturen - træmasse, hvede, bomuld, kartoffel og majs. 

 

En teknologisk innovation og flere års udvikling har man endelig kunne reducere kraftigt i brugen af kemikalier - uden at gå på kompromis med holdbarhed og farver.

 

Denne nye filosofi, bevarer neglenes vitalitet og respekterer deres naturlige regenererende cyklus. Udover et uimodståeligt farvesortiment, er Kure Bazaars lakker ’4 free’ og indeholder derfor hverken toluene, formaldehyd, dibutyl phalater eller syntetisk kamfer. Så du kan pryde dine negle med god samvittighed!

 

Det eksklusive stormagasin Le Bon Marché i Paris åbnede Kure Bazaars første neglebar, og mærkets voksende pallette af 60 farver findes nu i de mest trendy konceptbutikker og luksuriøse 5-stjernede hoteller verden over. Det der startede som en personlig inspiration og historie for Kartika og en af hendes bedste venner, har nu udviklet sig til et prestigefyldt og veletableret navn i både skønheds- kosmetik og modeverdenen.

 

Hvad der startede som en personlig inspiration og historie, grundlagt af Kartika og en af hendes bedste venner, har nu udviklet sig til et prestigefyldt og etableret mærke i skønhed, kosmetik og modeverdenen.

 

UNIKKE FARVEEFFEKTER

Kure Bazaars farver har deres egen stil, som er inspireret af gadebilledet og naturens elementer.