NATURE, DISTILLED

Naturlig og effektiv hudpleje

 

Jurlique har været førende inden for naturlig hudpleje i over 30 år. Vi anvender avancerede teknologier med biodynamiske ingredienser fra vores australske farm for at skabe effektiv og stærk hudpleje. 


Resultatet: sund, smuk hud.

 

Vores Historie

Jurlique startede som en drøm om at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen.

Dr. Jürgen Klein, en biokemiker, og hans kone Ulrike, en botaniker, havde altid været passionerede I troen på den helende kraft fra naturen. Deres vision var at lave en så ren og naturlig hudplejeserie, der kombinerede alkymiens oprindelige kunst, urtemedicin og homøopati, for at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen. Men det var dengang i 1980'erne, da skønhedsprodukter kom fra laboratoriet, og ikke fra jorden. 

 

 

 

 

 

 

 

Vores Farm

Vi er overbeviste om, at når det kommer til hudpleje, sundhed og velvære, så har naturen svaret. Naturen har den ultimative kraft til at skabe, pleje og lindre.

Vores dyrkningsmetoder bliver ledet af vores gartneri ekspert, Marc Intervera. Marcs arbejde giver ham mulighed for at kombinere de to ting han elsker mest – naturen og videnskaben – for fortsat at udbygge den biodynamiske dyrkning som familien Kleins var pionerer inden for.

Naturens Kraft

Vi er meget omhyggelige omkring renheden af vores hudpleje, vi dyrker og ekstraherer mange af vores ingredienser selv, på vores økologiske og biodynamiske† Jurlique Farm i Adelaide Hills, Sydaustralien.

 

 

 

 

 

Vores Ekspertise

Fra frø til huden; vi garanterer styrken og renheden af ​​vores hudpleje ved at kontrollere hvert trin i vores processer - fra dyrkning og udvinding af vores egne ingredienser, til at formulere vores produkter.

Garanteret styrke

Hvert Jurlique produkt er omhyggeligt udviklet efter denne filosofi, så du kan nyde hudpleje, der er naturligt potent og rent.

Vores proces

Vores farm er certificeret biodynamisk*, en produktionsmetode, som går ud over økologisk landbrug ved at arbejde i harmoni med naturen. Det medfører, at vi dyrker planter, der er sunde, potente og rene. Vi bruger ikke kunstgødning, herbicider eller pesticider på vores farm, vi høster planterne, når de naturligt er på deres højeste.

 

Vores team af planteforskere er i konstant søgen efter at anvende de nyeste opdagelser og teknologier til at effektivisere og øge sikkerheden af vores produkter. Dette er vores "Seed to Skin" proces, og det er sådan, vi kan garanterer vores produkters styrke - så du kan nyde den mest effektive naturlige hudpleje.

Jurlique bliver forhandlet hos udvalgte klinikker, livsstilsbutikker, stormagasiner.

 

Jurlique i spa