INIKA begyndte i 2006 med en naturlig overbevisning og lidenskab: Vi ønskede at lave smukt og naturligt kosmetik, som folk vil elske. Og vi ønskede at bevise verden for, at man ikke behøvede at gå på kompromis med holdbarhed eller kvalitet, når man valgte naturlig make-up.

Vi er 100% naturlige, ligesom dig

Så blid, så plejende, så let og unikt føles det at påføre din hud med INIKAs produkter. Er udviklet til at skulle give fugt og pleje, så huden føles og ser sund og frisk ud. Med vores avancerede formler og unikke ingredienser, henter vi inspiration fra naturens fineste råvarer. Derfor kan du have tillid til at produkter er skabt på de bedste betingelser. Vores produkter er certificeret økologisk, vegansk, halal, og cruelty-free, så du kan få ekstra ro i sindet.

Med INIKAs certificeringer garantered der at produkterne lever op til de hård krav der forventes, af de forskellige interesse organisationer og foreninger.  

 

 

Inikas Produkt serie

Inikas sortiment består af et bredt godt udvalg af produkter, det gør det overskueligt og nemt at bruge din make up. Du finder alt fra flere foreskellige typer foundation, til øjne, til læber og til et bredt udvalg af børster. 

FACE CARE

Primer, Liquid Foundation, BB Cream, Concealer, Baked Mineral Foundation, Loose Mineral Foundation, Mattifuing Powder, Mineral Blush, Lip & Cheek Cream, Loose Mineral Bronzer, Bkaed Mineral Bronzer, Maked Mineral Illuminisor, Light Reflect Cream, Pure Rosehip Oil, Micellar Cleansing Rosewater, Make-Up Remover. 

EYE RANGE

Mascara, Loose Mineral Eye Shadow, Pressed Mineral Eye Shadow Duo, Cream Eye Shadow, Eye Pencil, Brow Pencil.

Lip Range

Lip Balm, Lip Tint, Lipstick, Lip Glaze, Lip Pencil.

BRUSHES & ACCESSORIES

Fan Brush, Blush Brush, Foundation Brush, Stippling Brush, Contouring Angle Brush, Blending Brush, Crease Brush, Shadow Brush, Lip Brush, Defining Angle Brush, Kabuki Brush, Kabuki Brush with Case, Brush Roll, Sharpener.

KITS

Face In A Box Starter Kit, Trial Kit, Limited Edition Kits

Certificeringer

Inika er stolte af deres mange certificeringer. På hvert Inika produkter finder du flere af disse certificeringer, hvilket er med til at sætte garanti på produktet. 

Organic Food Chain Australia

Inika er certificeret økologisk af den Australske Organic Food Chain. Når du ser dette symbol på dit INIKA æske ved du at dette produkt indeholder mindst 70% certificerede økologiske ingredienser.

INIKA er certificeret med den britiske Vegan Society. Vi garanterer, at INIKAs produkter ikke indeholder animalske derivater.

INIKA er 100% certificeret Cruelty Free med Australiens Choose Cruelty Free Organisation.

INIKA's øjne-, øjenbryns- og læbeblyanter er lavet af økologiske ingredienser. De opfylder alle de strenge retningslinjer for fremstilling hos den Italiensk certificering CCPB srl.

Inika produkter er fri for alkohol og er veganske, dermed opfylder de også Halal krav til kosmetiske certificering. INIKA er 100% certificeret Halal med den australske forbund af islamiske råd.

Som en del af Truth in Beauty, garanterer INIKA at dine produkter er sikre, naturlige, etiske og miljøbevidste.