ØKOLOGISK CERTIFICERET HUDPLEJE TIL HELE FAMILIEN, OG TIL FORDELAGTIGE PRISER

Med over 40 års erfaring i at producere og udvikle naturlig hudpleje er Cattier uovertruffen. Kvinder, mænd og børn i alle aldersgrupper har glæde af Cattiers produkter, hvor kvaliteten, effekten og det naturlige går hånd i hånd i skøn forening.

 

Det brede sortiment og de overkommelige priser gør det muligt og nemt for hele familien at vælge godt naturlig hudpleje, uden at bekymre sigom man har råd til det. Vi mener, du og din baby har fortjent det bedste!

  

HISTORIE & FILOSOFI

Grundlaget for Cattier var fascinationen af en ekstraordinær naturlig ingrediens med flere egenskaber: Ler.
I 1968 opfattede Pierre Cattier rigdom og fordele ved denne "jordens skønhed" og besluttede at dele sin visdom, så vi alle kan drage fordel af dette.

Cattier har positioneret sig som en af pionererne inden for økologisk kosmetik ved at styrke sin ekspertise inden for området naturlig kosmetologi og udvikle en bred vifte af naturlige produkter, som er rige på denne dyrebare arv. Med mere end 45 års erfaring inden for naturlig skønhed er Cattier et vigtigt brand på det økologiske marked for kosmetiske produkter. 

Siden 1968 har Cattier forpligtet sig til at bringe forbrugere rigdommen fra naturen uden at skade den, og ved at kombinere kvalitet og resultater har Cattiers pleje- og hygiejneprodukter regelmæssigt vundet adskillige priser fra økologiske specialister i skønheds branchen.

 

  

NATURKOSMETIK AF ØKOLOGISK KVALITET

Cattier-produkter er certificeret økologisk, kontrolleret og certificeret af ECOCERT.
Denne certificering garanterer, at:

  • Mindst 95% af ingredienserne er af naturlig oprindelse
  • Mindst 95% af de anvendte planter er produceret efter økologiske metoder
  • Mindst 10% af ingredienserne er produceret efter økologiske metoder

 

CATTIER GARANTERER

Cattier-produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, som er fremstillet delvist økologisk (dyrket uden kunstgødning eller
pesticider). Vi garanterer følgende:

  • Miljøvenlig - og genanvendelig emballage
  • Alle vores planteingredienser stammer fra plander der er naturligt udviklet som Darvin har beskrevet det. Ingen af de planter vi bruger er kunstigt genetisk udviklet i et laboratorium.
  • Vi er ikke kunde hos olieboreplatformene i Nordsøen eller andre olieselskaber. 
  • Vi bruger kun naturlig dufte og farver
  • vores konserveringsstoffer er af naturlig oprindelse
  • Kun ingredienser fra husdyrproduktion (som ikke har nogen indvirkning på sundheden af dyret, såsom honning) er tilladt.